Outlander PHEV sparekalkulator

God plass, Super All Wheel Control 4WD, eksklusiv Norgesgaranti (7 år/140.000 km) og elbilfølelsen uten rekkeviddeangst. Det er ikke overraskende at Mitsubishi Outlander PHEV er norges mest solgte ladbare hybrid 5 år på rad.

Outlander PHEV har el-rekkevidde på opptil 45 kilometer, målt med den nye og strengere målemetoden WLTP. Med 45 kilometer elektrisk drift får du gjort unna daglige gjøremål på ren strøm. Ikke nok med det, Outlander PHEV har en kraftig bensinmotor som sørger for at du kommer frem dit du skal, uten å stå i ladekø.

Hvor mye kan du spare på å bytte fra en diesel/bensin-bil til den ladbare hybriden? Prøv vår sparekalkulator og finn ut hva Outlander PHEV vil gjøre for din økonomi.

Prøvekjør

Kom innom oss og test Outlander PHEV selv. Bare bestill prøvekjøring her.

Det er enkelt å bestille, og selvsagt gratis og uforpliktende.

Fantastisk leasingtilbud

Vi har i juni en gunstig leasingkampanje på den ladbare hybriden, med månedsleie fra kun 2.999,-*

*Leasingavtale 36 måneder bindingstid, 45.000 km kjørelengde. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.477 (varierer med rentenivå). NB: Forutsetter kontraktsinngåelse innen 30.06.2019

Les om leasingtilbudet

Det er mange gode grunner til å velge Outlander PHEV

Å velge ny bil kan være en utfordring, spesielt nå som utvalget i drivlinjer er mange. Les gjennom våre gode grunner, og kanskje valget blir litt lettere.

  • Mye bil for pengene

Outlander PHEV er norges mest solgte ladbare hybrid, og det er ikke tilfeldig. Bilmagasinet Autofil skrev at: «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»

Vi har nå leasingkampanje på folkefavoritten ut juni. Leasing fra kun 2.999,-/mnd*, eller kjøp bilen fra 444.600,- (levert forhandler i Drammen).

*Leasingavtale 36 måneder bindingstid, 45.000 km kjørelengde. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.477 (varierer med rentenivå).

Les mer om Outlander PHEV

  • Slutt på rekkevidde- og ladeangst

Hvis du vil ha i både pose og sekk, er Outlander PHEV bilen for deg. Du kan kjøre på elektrisitet i hverdagen, og bensinmotoren når du skal på langtur. Du slipper med andre ord å bekymre deg over rekkevidde og ladekø.

  • Intelligent fremkommelighet

Outlander PHEV er utstyrt med Super All Wheel Control (S-AWC) firehjulstrekksystem. S-AWC er et smart system som gjør kjøreturen til en lek. Systemet sikrer optimalt veigrep og stabilitet, samt gjør kjøreturen komfortabel og sikker. Med S-AWC 4WD kommer du deg trygt dit du skal.

  • Plass til det meste

Skal du på bilferie i år? Eller kanskje på helgetur? Null stress. Outlander PHEV har et stort bagasjerom, og plass til det meste du må ha med deg. I tillegg til god innvendig plass, kan du også dra tilhenger på opptil 1.500 kg.

  • Rask levering

Er du utkikk på ny bil, vet du antageligvis at det i noen tilfeller er flere års ventetid på noen modeller. Vi derimot har biler klare på vårt forhandlerlager, eller på vei til oss, slik at du kan få den nye bilen din så raskt som mulig.

  • 7 år / 140.000 km nybilgaranti

Vi vet at du har høye forventninger til en splitter ny bil. Vi mener vi har et så godt produkt som skal vare i mange år fremover, så vi tilbyr en spesiell Norgesgaranti på alle solgte Outlander PHEV, som selges av oss (autorisert forhandler). Norgesgarantien skaper en trygghet for deg, og er verdifull om du på et senere tidspunkt velger å selge bilen din.

  • God å kjøre

«Stor bil» er ikke nødvendigvis synonymt med «vanskelig å håndtere». Det gjelder i hvert fall ikke for Outlander PHEV. Den er lett å kjøre, og har gode og behagelige seter som kommer godt med på langturen. Den ladbare hybriden kjører nærmest lydløst i elbil modus og akselererer raskt når du trykker på gasspedalen. Med et praktisk 360 kamera er det endelig enkelt å lukeparkere, parkere i trange gater eller parkeringshus.

  • Sikkerhet i høysetet

Fullspekket med teknologi og aktive sikkerhetsfunksjoner, er Outlander PHEV en bil du kan stole på. Blindsonevarsler, kjørefeltvarsler, adaptiv cruise control med mer, gjør at du kan kjøre trygt og vite at bilen hjelper deg om den oppdager farlige situasjoner.

Bestill prøvekjøring

VIL DU VITE MER OM

Outlander PHEV?