Til deg som eier en Mitsubishi, eller som tenker på å kjøpe en ny

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har informert om at de fryser utvikling og lansering av nye bilmodeller i det europeiske markedet de neste tre årene. Alle Mitsubishi-kunder vil fortsatt bli godt ivaretatt hos sine autoriserte Mitsubishi-verksteder gjennom bilens levetid.

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har informert om at de fryser utvikling og lansering av nye bilmodeller i det europeiske markedet de neste tre årene. Salget av nåværende typegodkjente modeller vil imidlertid videreføres i Norge.

Til alle nye og etablerte kunder så er det viktig for oss å understreke at tilgang på deler og verkstedtjenester hos autoriserte Mitsubishi-verksteder vil fortsette som før. Dette er uavhengig av om det utvikles nye bilmodeller. Tilsvarende så vil garantiordninger gitt fra fabrikken også følges opp og videreføres som før. Dette gjelder naturligvis også for biler som selges fremover.

Alle Mitsubishi-kunder vil derfor fortsatt bli godt ivaretatt hos sine autoriserte Mitsubishi-verksteder gjennom bilens levetid.

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå